Zanesljiva za okolje, neškodljiva trajna zaščita proti insektom, komarjem, muham in podobni neprijetnosti.

Vsi sistemi so od nemškega dobavitelja Heroal. Sistemi so dobro preizkušeni in so narejeni iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na vse vremenske razmere. Predvsem so uporabni za tiste, ki niso nežni z izdelkom. V zadnjem času je po njih veliko povpraševanja in se tudi zelo dobro prodajajo, predvsem v kombinaciji z roleto.

Naša ponudba

OBOJE-KRILNI

Obojekrilni komarnik se uporablja takrat, ko imate dvokrilna okna pa vam ni potrebno odpirati ali zapirati oba krila hkrati. Za učinkovito zapiranje komarnika prav tako poskrbi magnet.

KRILNI

Krilni (vratni) komarnik uporabljamo pri stranskih vhodnih vratih, vhodih na balkon, teraso, A3. Prav tako kot ostali komarniki je narejen iz aluminija. Za učinkovito zapiranje komarnika skrbi magnet. Vgrajujemo ga direktno na okno ali vrata.

HOTIZONTALNI

Ta sistem je enak kot rolo komarnik. Razlika je le v tem, da ta komarnik vgradimo obrnjenega za 90° in se odpira ali zapira levo / desno.

ROLO

Rolo komarnik vgradimo horizontalno na zunanjo stran okna, montaža pa je hitra in enostavna. Komarnik imamo lahko pozimi skrit v omarici, da se ne bi na njem nabirala umazanija in pa tudi zaradi daljše življenjske dobe integrirane mreže. V utoru vodil je pritrjena ščetka, tako da komarnik potuje po vodilu brezhibno in tiho, hkrati pa ščetka zapre vse manjše odprtine skozi katere bi lahko insekti prišli v prostor.

FIKSNI

Fiksni komarnik se lahko vgradi kamorkoli. Privijači se ga lahko direktno na okno ali pa v odprtino okna. Druga možnost pa je, da se ga zatakne na okenski okvir, tako da se ga lahko sname iz okna kadarkoli.

Na okvirju komarnika je lahko možna tudi ščetka, odvisno od vgradnje. Dobavljiv je lahko tudi v drugih izvedbah, kot so: trikotnik, trapez, romb,…

DRSNI

Drsni komarnik je sestavljen tako, da po zgornjih in spodnjih alu-vodilih teče okvir komarnika. Celoten komarnik je iz aluminija. Primeren je predvsem za prehode na balkone, terase ali A3. Možen je v eno ali dvokrilni drsni izvedbi, predvsem pa se ga vgrajuje na panoramska okna.