Rolete so ena izmed najboljših senčil za vašo hišo, stanovanje ali poslovni objekt. So idealna rešitev za 100% senčenje, toplotno izolacijo, zvočno izolacijo ter zaščito pred nepridipravi.

Poleg funkcionalnosti, ki jih imajo rolete pa vam dajo tudi ličen izgled hiše oz. stanovanja, poslovnega objekta,…

Rolete so ene najpogostejših senčil, ki jih uporabljamo na slovenskem trgu. Izbirate lahko med različnimi kombinacijami in oblikami omaric, vodil, lamel ter spodnjih uteži. Rolete lahko tudi barvno usklajujete v kakršnikoli barvi po klasični ral lestvici.

Roleto lahko dopolnjujete tudi z rolo komarnikom tako, da imate v roletni omarici kombinirani dve stvari hkrati.

Naša ponudba

Predokenske rolete (vidne omarice)

Predokenske rolete vgradimo na zunanji del okenskega okvirja. Lahko se jih vgrajuje naknadno, ko so okna že vgrajena. Vgradnja je hitra in preprosta. V omarico jih lahko vgradite skupaj s komarnikom. Izbirate lahko med različnimi oblikami omaric. Upravljate jih lahko na več načinov, kot so: ročni poteg in spust, z dvižnim trakom ali vrvjo ter z vrtljivo palico, s katero vrtite reduktor, ki je v ohišju. Dajejo vam individualen izgled, ki ga lahko dopolnjujete z barvno ral lestvico.

Predokenske rolete (nevidne omarice)

Predokenske rolete vgradimo pred fasado. Lahko se jih vgrajuje naknadno, ko so okna že vgrajena. Na omarici imate nazobčen L profil, na katerega se pritrdi oz. fiksira izolacija. V omarico jih lahko vgradite skupaj s komarnikom. Te roletne omarice vam skupaj s fasado še bolj izolirajo hišo pred mrazom in vetrom. Primerne so za tiste, ki ne želijo, da se roletne omarice vidijo.

Pri odločitvi, katero roletno omarico želite imeti je pomembno, da se o tem posvetujete z nami in arhitektom, in sicer zato, da se med seboj uskladimo.

Nadokenske rolete

Nadokenske rolete vgradimo skupaj z oknom. Na okenski okvir jih pritrdimo s posebnimi profili. Omarice so v notranjem prostoru hiše oz. stanovanja. So preproste za servis in čiščenje.